Kurser i traditionella material och  tekniker samt i nya spännande material och tillvägagångssätt. 

Formtagning i mjuka och hårda formar

Lär dig ta form för att skapa kopior eller ändra till annat material. Läs Mer…

 

Animatronic docka från spixas dockmakeri

Animatronic

Lär dig styra dockor och rörliga objekt med hjälp av motorer och mekanik.

För dockteater, film, museum eller kanske halloweenfesten eller vart som helst där du behöver styra objekt. Läs mer…

skulptering i lera. söta djur

Lär dig lerornas egenskaper

Här går vi igenom olika leror, genom att visa dess inneboende styrkor och svagheter får du kunskap som kan hjälpa i ditt skapande.

Nya material

Kursen för dig som vill uppdatera dig på vad som finns för nya material för dockmakeri, attributmakeri och annat kreativt skapande.

Kurs i tillverkning av handdocka och kurs i dockspel kommer dyka upp här om några dagar. Håll utkik.

Exklusiva kurser special anpassade för en person. Kan vara en konstnär som vill utveckla något spesefikt eller annat där det är motiverat med en högre kostnad.

Kurser samansatta för en liten grupp som delar på kostnaden och kan inspirera varandra och bomba med frågor. 

Kurser åt företag som vill ge sina anställda lite fortbildning. kan vara tex som uppstart på ett projekt eller bara som personalvårdande trivsel för att  göra något kul i hop. Även lektioner till skolor

Distans kurser. live via zoom eller färdiga video kurser. Vi har haft uppsakattade kurser under covid. Där det har ingått ett paket med material som skickas ut till deltagarna.

Hasse gör reklam för Kursen nya material. Där man under två dagar får en snabb överblick över material som man får pröva. Bland annat Jesmonite/akrylhars/akrystal formgagning. latex, worbla och en massa andra material och limmer och tekniker. videon är från en äldre kurs som är under tre dagar. datumen på de nya kurserna kan ni läsa mer om på respekrtive kurs sida.