Kurs i nya material.

Du få möjlighet att  lära dig nya arbetstekniker, Limmer, nya fantastiska material, spackel, verktygstips mm. kunskap som kommer spara dig tid och ge dig verktyg för ett bättre skapande. 

Det blir både ”hands on” där du  får pröva skapa i olika material men också att dockmakare David Wätte går igenom ännu mera material genom att dema och att ni får klämma och känna på materialprover. 

För dig som redan är dockmakare, verksam i kreativa yrken eller för dig som bara vill pyssla och utvidga din kunskap om material.

 

De kurser spixa har haft för teatrar och skolor har varit väldigt uppskattade så nu tänkte vi anordna en kurs öppen för alla intresserade.

Det kommer hållas en serie kurser framöver, animatronic, handdockor, formtagning med mjuka formar. fördjupning i material för gjutning. Men börja gärna med ”nya material” som en slags intro i vad som är möjligt. 

 Hoppas att vi ses!

Fyll i intresseanmälan nedan. Den är inte bindande så fyll i hur du tror att du kan. 

Hålls i spixas dockmakeri i Västerhaninge. (Söder om Stockholm med pendeltåg 27 minuter från Stocholm City)

850 kr ink moms per deltagare.

Och du! hjälp gärna andra som du tror är sugna genom att tipsa dem om kursen i nya material

 

NYHET!! NU MED GÄLLANDE CORONA PANDEMI ÄR DET SVÅRT MED FRAMFÖRHÅLLNING GÄLLANDE REKOMENDATIONER OCH RIKTLINJER FRÅN MYDIGHETER. VI KOMMER INTE HA FASTA FÖRSLAG PÅ TIDER UTAN NI FÅR ÖNSKA TIDER SÅ SÄTTER VI IHOPP EN LITEN GRUPP ELLER INDIVIDUELLA KURSER.  DU KAN ÄVEN STÖTTA OSS MED ATT KÖPA KURSEN NU OCH GÅ SENARE. ALLTSÅ EN TYP AV PRESENTKORT.

 

Frivilligt men kan vara fiffigt om vi tex behöver ställa in