SPIXAs Dockmakeri 20 år/Dockmakare David 40 år

Kom och fira.
Kolla in spixas nya lokal.
Tillverka din egna handdocka.
Komponera ditt eget ätbara monster som efterrätt.
Mingla.
Överraskningar. Fiskdam etc.

23 november mellan kl 16-och 23.
Ju tidigare du kommer ju mer överraskningar får du ta del av. Men droppa in som du kan.

Osa gärna innan 20:e till spixas Facebook ”meddelande knapp” eller info@spixa.net eller sms till 0739883096 (Davids nummer)

Vilka är bjudna: Första hand alla medarbetare och beställare som spixa haft under sina första 20 år samt vänner till dockmakare David Wätte. Och även andra inom dockteater sfären, Spixa har inga konkurrenter utan bara kollegor. Är du nyfiken på dockmakeriet eller ser David som en framtida bekantskap så skicka in en förfrågan men jag tar mig rätten att neka så det inte spårar ut med okända folksamlingar som vill baka gratis monsterbakelse och bygga dockor.

Du kan även ta med barn och respektive och vänner men meddela så vi kan beräkna plats, mat mm.

Facebook eventet är öppen för beskådan av alla men det betyder inte att jag vill ha det som skräck exemplen i tex Holland där 3 000 okända gäster dyker upp i villan på ett 20 års kalas. Så OSA eller fråga innan du kommer även om OSA datumet passerat. Det räcker inte med att klicka ”kommer” på Facebook eventet.

Sprit: Ni som varit på Spixas och Davids tidigare kalas vet att det aldrig bjuds eller säljs sprit eller öl/vin. Och att det är så roligt så man inte behöver alkohol. Känner du ändå att det nödgas så ta med eget.

Mat. Japp. Det kommer finnas mat och efterrätt . Kom hungra och gå mätta. Lakto ovo Vegetariskt som standard. Anmäl allergi eller specialkost. Det är inga problem att fixa men vi måste veta.

David har hållit många lyckade kurser på skolor, scenkonst museet, marionetteatern etc där man fått göra en egen handdocka på under en timme. Samma koncept kommer finnas under kvällen för den som vill bygga sin egen docka.

Spixas dockmakeri ligger i ett industriområde i Västerhaninge. Till Västerhaninge tar du pendeltåg eller bil. Vägbeskrivning får du i osa bekräftelsen.

Önskar sig David något?: Gärna Världsfred men om inte det går att fixa, att vänner och bekanta kommer och firar spixas jubileum räcker gott.

Vill du bidra lite extra så behövs det hjälp att hämta och lämna lite grejer med bil innan/efter samt skjutsa folk mellan stationen och lokalen. Vill du bidra lite tidigare under dagen med tex att förbereda mat, fördela fiskdam eller förbereda och bistå Handdocks workshop så hojta till.

Välkomna hälsar David Wätte. Dockmakare på SPIXAS dockmakeri.

Du kan osa eller ansöka via det här kontaktformuläret om du vill.